OnePlus 2 wordt 27 juli gepresenteerd via virtual reality

Op 27 juli zal OnePlus de OnePlus 2 aan gaan kondigen. Eindelijk heeft het bedrijf meer informatie naar buiten gebracht over de release van de opvolger van de toch wel populaire OnePlus One. De aankondiging van de OnePlus 2 zal op een speciale manier gaan plaatsvinden.

OnePlus 2 aankondiging

OnePlus zal haar nieuwe vlaggenschip voor dit jaar aan gaan kondigen op 27 juli 2015. Vanavond maakte OnePlus bekend dat de OnePlus 2 die dag om 7:00 PM PDT het doek van het toestel gehaald zal gaan worden. Omgerekend naar de Nederlandse tijd zal de OnePlus 2, 28 juli om 04:00 uur in de ochtend gereleased worden.

OnePlus Two

De aankondiging zal op een hele speciale manier plaatsvinden. De OnePlus 2 zal namelijk via virtual reality gelanceerd gaan worden. Middels een VR-bril kan je de aankondiging beleven alsof je er zelf bij bent en om je heen kijken door de zaal. OnePlus heeft bekend gemaakt dat je binnenkort een Google Cardboard kunt bestellen om de aankondiging te beleven.

OnePlus cardboards

In de afgelopen weken werden al een aantal dingen bekend over de OnePlus 2. Onder andere is al de bevestiging gekomen dat het toestel over een USB-C aansluiting gaat beschikken. Daarnaast zal onder de motorkap een Qualcomm Snapdragon 810 processor liggen, die veel verbeterd is tegenover de huidige Snapdragon 810 processor. Begin juni werd er een prijsverlaging doorgevoerd voor de OnePlus One en krijgen bezitters gratis Dropbox Pro.

DroidApp zal je uiteraard op de hoogte houden over de nieuwe OnePlus 2.

Lees ook

Reageer op dit artikel