Samsung Galaxy Note Edge komt naar 22 landen, inclusief Nederland [update]

Samsung gaat de Samsung Galaxy Note Edge uitbrengen in 22 landen, waaronder Nederland en Duitsland. Toen de Samsung Galaxy Note Edge werd aangekondigd werd het toestel bestempeld als een product wat als limited edition zou verschijnen. De Samsung Galaxy Note Edge valt op door het doorlopende, gebogen beeldscherm.

Samsung gaat de Samsung Galaxy Note Edge uitbrengen in 22 landen. Dit zal voor de Europese markt gebeuren in een geselecteerd aantal winkels in een beperkte oplage, zo is de verwachting.

Voornamelijk de Duitsers zijn enthousiast over de Galaxy Note Edge. Samsung hield daar een stemming, en zou afhankelijk van de uitkomst het toestel wel of niet in Duitsland uit brengen. Er deden volgens Samsung meer dan 120.000 mensen mee aan het onderzoek, waardoor ook in Duitsland de Galaxy Edge uitgebracht zal worden.

galaxy_note_edge1

De Samsung Galaxy Note Edge zal ook in Nederland uitgebracht worden. Samsung brengt het toestel niet uit in België, maar wel in Luxemburg. In onderstaand overzicht zijn de landen te vinden die de Samsung Galaxy Note Edge zullen krijgen, met het bijbehorende typenummer.

  • N915F SM

Rusland en Kazachstan

  • SM-N915FY

Duitsland, Nederland, Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Spanje, Italië, Zwitserland, Polen, Frankrijk, Denemarken, Finland, IJsland, Zweden, Noorwegen, Oostenrijk en Portugal

  • SM-N915G

India, Australië, Singapore, Nepal

De bron weet te melden dat de Samsung Galaxy Note Edge een prijskaartje zal krijgen van 899 euro. De verkoop zal in Denemarken beginnen op 12 december. Een exacte introductiedatum voor Nederland is -nog- niet bekend.

De specificaties van de Samsung Galaxy Note Edge kan je hieronder vinden.

Update: Samsung laat weten dat de Samsung Galaxy Note Edge officieel naar Nederland komt. Vanaf december (een exacte datum is niet bekend gemaakt) zal de Galaxy Note Edge voor 849 euro in de schappen liggen. Duur cadeau voor de feestdagen!:)

Update: Lezer Henk laat weten dat de witte variant net als de 64GB variant niet beschikbaar zal zijn in Nederland. Dit wordt door Samsung bevestigd.

Vormgeving en scherm

Afmetingen (L x B x H) 151.3 x 82.4 x 8.3 mm
Gewicht 174 gram
Beschikbare kleuren Zwart, wit
Schermgrootte 5.6 inch / 1600 x 2560 px
Scherm-technologie Super AMOLED / 524 ppi

Netwerk en opslag

Netwerken 2G, 3G, 4G, WiFi a/b/g/n/ac
SIM Micro-SIM
Intern geheugen 32/64GB / 3 GB RAM
Uitbreidbaar geheugen Ja / max. 128GB
Overige connectiviteit Bluetooth 4.1, Infrarood, DLNA, NFC, GPS

Camera

Camera achterkant 16 megapixel
Camera voorkant (frontcamera) 3.7 megapixel
Videocamera 2160p / 30fps – 1080p / 60fps
Flitser en extra mogelijkheden LED-flitser, optische stabilisatie

Android, processor en accu

Android-versie Android 4.4.4 KitKat
Skin TouchWiz
Processor Qualcomm Snapdragon 805
Snelheid processor Quad-core / 2.7 GHz
Accu 3000 mAh
Adviesprijs 899 euro

via

Lees ook

Reageer op dit artikel