‘Samsung Galaxy S6 gelekt in foto’s; in 3 verschillende kleuren’ [update]

Er zijn nieuwe beelden uitgelekt van de nieuwe Samsung Galaxy S6. De nieuwe plaatjes van de opvolger van de Galaxy S5 laten zien dat het toestel wellicht in drie kleuren op de markt zal verschijnen.

Hoewel Samsung nog niks over de Samsung Galaxy S6 heeft losgelaten, zijn er nieuwe foto’s uitgelekt waar het nieuwe vlaggenschip op te zien zou zijn. Meerdere keren kwam de Samsung Galaxy S6 al langs in het geruchtencircuit met onder andere identificatiecodes en diverse ontwerpfoto’s (waarvan er een aantal met een flinke korrel zout genomen moesten worden).

Samsung Galaxy S6

Nieuwe Samsung Galaxy S6 foto’s zijn in handen van een Iraanse blog, maar de betrouwbaarheid is moeilijk te controleren hiervan. Dat vooropgesteld kan het dus zeker wel zijn dat de beelden inderdaad de Samsung Galaxy S6 laten zien. Op de foto’s is goed te zien dat, als dit inderdaad de S6 is, het toestel wederom niet veel veranderingen laat zien in vergelijking met zijn voorgangers, de Galaxy S4 en Galaxy S5.

Samsung Galaxy S6

In onze ogen zou dit weliswaar de Galaxy S6 kunnen laten zien, maar gaat het hier niet om foto’s die door Samsung zelf zijn gemaakt. Het tijdstip waarop de toestellen worden aangekondigd is namelijk bij de Galaxy-toestellen de afgelopen tijd 12:45 uur geweest. Echter hoeft dit niet te betekenen dat de uitgelekte foto’s niet van de Galaxy S6 kunnen zijn.

Update de foto’s zijn inderdaad fake. Het gaat hier niet om de Samsung Galaxy S6 helaas. Bedankt Henk voor de tip

via Toranji, PhoneArena

Lees ook

Reageer op dit artikel