Vodafone bevestigt komst Samsung Galaxy S6 en Galaxy S Edge

Vodafone Nederland heeft de komst van de Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S Edge bevestigd. Beide toestellen zullen naar verwachting tijdens het Mobile World Congress in Barcelona aangekondigd gaan worden.

De provider Vodafone heeft de komst van de Samsung Galaxy S6 bevestigd. Dat de opvolger van de Samsung Galaxy S5 de naam S6 ging krijgen, is niet heel wereldschokkend. Wel bijzonder is dat er ook aanwijzingen zijn gevonden voor de komst van de Samsung Galaxy S Edge. Bij de Edge moeten we het cijfer ‘6’ weliswaar missen.

vodafone-s6

Specificaties over beide Samsung toestellen zijn -helaas- niet bekend gemaakt, maar wel is de naam ‘Samsung Galaxy S Edge’ opmerkelijk. Op de website zelf is de informatie niet te vinden. Enkel in de code van de website is de naam ‘S Edge’ opgedoken.

Galaxy-S-Edge-pre-vodafone

Beide toestellen zullen naar verwachting in maart aangekondigd gaan worden. In maart vind in Barcelona het Mobile World Congress plaats en daar zullen niet alleen Samsung apparaten aangekondigd gaan worden. Ook HTC, Huawei en andere merken zullen vermoedelijk nieuwe toestellen aankondigen.

via AW.it

Lees ook

Reageer op dit artikel