Sony start uitrol Android 5.1.1 naar Xperia M2 en Xperia M2 Aqua

Sony is begonnen met het verspreiden van een nieuwe update voor de Sony Xperia M2 en Sony Xperia M2 Aqua. Beide toestellen krijgen vanaf nu de update naar Android 5.1.1 Lollipop binnen. De update werd door Sony in juni al aangekondigd en nu is het zover. Daarbij wordt ook het Stagefright-lek gedicht, het ernstige beveiligings-lek in Android.

Sony Xperia M2 en Xperia M2 Aqua

Sony kwam in juni met het bericht dat de Sony Xperia M2 en Xperia M2 Aqua de update zouden krijgen naar Android 5.1.1 Lollipop. Vanaf nu kunnen de bezitters van deze toestellen dan eindelijk de update downloaden en installeren. De huidige versie van het besturingssysteem betreft Android 4.4.4 KitKat. Naar verwachting zal in de komende dagen de Sony Xperia M2 Dual volgen.

Sony Xperia M2 5.1.1

De update heeft het buildnummer 18.6.A.0.175 en is in diverse regio’s al uitgerold. Nederland en België zullen vanaf nu in de komende tijd ook de update kunnen verwachten. Met de update naar Android 5.1.1 wordt ook het volledige Stagefright-lek gedicht door Sony. Ben jij in het bezit van een Sony Xperia M2 of M2 Aqua en heb jij de update inmiddels binnen? Dan horen we dat graag!

via Xperiablog

Lees ook

Reageer op dit artikel