Sony Xperia Z2 en Xperia Z2 Tablet ontvangen update Android 4.4.4

Sony heeft bekend gemaakt dat het is gestart met de uitrol van Android 4.4.4 KitKat voor de Sony Xperia Z2 en de Sony Xperia Z2 Tablet. Met de update komen een aantal nieuwe functies beschikbaar voor de Xperia Z2-apparaten.

De update voor de Sony Xperia Z2 en Xperia Z2 Tablet brengt de update naar Android 4.4.4 KitKat via zowel de PC-software PC Companion als via OTA (over-the-air). In de update is PlayStation 4 ondersteuning toegevoegd. Met de zogenoemde PS4 Remote Play-functionaliteit kunnen PlayStation 4 spellen gespeeld worden op de tablet of smartphone, de televisie kan dus de deur uit!

Sony Xperia Z2

Ultra STAMINA en Hi-Res Audio

Je accu zal langer meegaan met de Ultra STAMINA modus, een zogenoemde energiebespaarmodus. Ook instellingen rondom het beeldscherm zullen in de nieuwe versie geoptimaliseerd zijn. Op het gebied van audio heeft Sony diverse verbeteringen doorgevoerd. De software biedt nu ondersteuning voor Hi-Res Audio als je luistert via de koptelefoon.

De camera van de Sony Xperia Z2 en Xperia Z2 tablet bevat nieuwe mogelijkheden en ook de zullen de twee devices compatible zijn met de SmartWear en andere accessoires.

De update

Vanaf vandaag wordt de update uitgerold voor de Sony Xperia Z2 en Xperia Z2 tablet. Het kan nog even duren totdat de update beschikbaar is in Nederland. Wanneer jij de update al binnen hebt, horen we het graag!

bron

Lees ook

Reageer op dit artikel