Blend Calendar: meer dan een kalender-app

Blend Calendar is een uitgebreide agenda-app waar je meer mee kunt dan alleen je agenda-items bijhouden. De app Blend Calendar is een slimme kalender en digitale assistent in één.

Blend Calendar

Blend Calender is niet zomaar een kalender, maar laat ook je rekeningen, herinneringen, taken en vakanties in 1 overzicht zien. Het kan het beste omschreven worden als smart kalender en digitale assistent. Er wordt nog flink gewerkt aan de app en is deze nog in beta waardoor je nog verschillende bugs tegen kunt komen. Toch zit er zeker potentie in Blend Calendar.Blend-calendar

Het overzicht van je dagelijkse taken en kalender-items kun je helemaal naar je eigen smaak aanpassen. Je kunt verschillende items toevoegen zoals verjaardagen, het weer, betalingen, vakanties, sport schema’s en zelfs je quote van de dag. De kalender kun je in verschillende weergaven bekijken zoals dag-, week- of maandweergave. Het dagoverzicht is in de laatste update aangepast en zijn er wereldtijden toegevoegd. Ook zijn de to-do en taken lijsten gedetailleerder geworden.

Als je Blend Calendar ook eens wilt proberen, download via onderstaande button dan de app uit de Play Store. De applicatie was eerder bekend onder de naam Slate Calendar.

Blend
Blend
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel