Bluetooth Volume Control: beheer al je Bluetooth apparaten in één app

Met de app Bluetooth Volume Control kun je al je gekoppelde Bluetooth-apparaten beheren. Hierbij kun je denken aan het instellen qua volume. Maar je hebt ook de mogelijkheid om een app te laten starten als een product via Bluetooth verbinding maakt.

Bluetooth Volume Control

Binnen de Bluetooth Volume Control app kun je alle apparaten die je met Bluetooth aan je mobiel hebt gekoppeld toevoegen. Je kunt dan vervolgens verschillende instellingen beheren per apparaat. Een deel van de instellingen kan je met de gratis versie gebruiken, maar veel instellingen kunnen alleen worden gebruikt als je de premium versie aanschaft.

Bluetooth Volume Control

Voor het multimediasysteem in je auto kan je het volume instellen voor als je muziek via Bluetooth af wilt spelen, daarbij kun je ook het standaardvolume voor een oproep instellen met de handige applicatie. Verder is het mogelijk om een vertraging in te stellen wanneer het volume wordt aangepast.

Zoals eerder is aangegeven moet je de premium-versie aanschaffen wil je overal gebruik van kunnen maken. Met de premium-versie kun je ook het volume instellen voor als je wordt gebeld en het notificatie volume aanpassen. In de app heb je ook de mogelijkheid om de app automatisch te laten starten wanneer er een connectie is met een apparaat via Bluetooth. Dit dient uiteraard wel een Bluetooth-apparaat te zijn die je aan Bluetooth Volume Control hebt toegevoegd. Verder is er voor premium ook nog een automatisch afspelen functie. Wanneer je veel Bluetooth apparaten hebt, die je qua geluid makkelijk wilt beheren is Bluetooth Volume Control een ideale app.

Je kunt de applicatie downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Bluetooth Volume Manager
Bluetooth Volume Manager
Ontwikkelaar: darken
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel