Gereedschap app bundelt een hoop handige tools in één applicatie

Smartphones zijn erg uitgebreid, maar het kan zomaar zijn dat je toch een aantal tools mist. Dan komt de Gereedschap app van pas waarmee je toegang krijgt tot meer dan 30 handige tools. Hiermee heb je alle handige tools in één app om bijvoorbeeld dingen te berekenen, een zaklamp, liniaal, geluidsmeter en ga zo maar door.

Gereedschap app

De Gereedschap app bevat alle handige tools die je nodig kunt hebben. Daarbij zorgen updates ervoor dat er met regelmaat ook nieuwe tools worden toegevoegd aan de applicatie. De app gebruikt de ingebouwde sensoren van de telefoon om voor een nauwkeurig resultaat te zorgen.

De app is vooral bedoeld om ervoor te zorgen dat je alle handige tools in één app hebt en dus niet allemaal losse apps hoeft te downloaden. Maar het bevat ook tools die je niet zo snel in de app zou verwachten zoals de piano. Hiermee kun je dus piano spelen binnen de app.

De tools binnen de app verschillen enorm. Zo zit er een tool bij om het aantal decibel van geluid te meten, is er een stappenteller, kun je gemakkelijk de tijden bekijken voor verschillende landen, QR scanner, datum calculator, brandstofefficiëntie berekenen en nog veel meer.

In de app vind je ook een aantal tools die standaard op je telefoon staan zoals een rekenmachine, zaklamp functie en een timer. De gereedschap app is dus ideaal voor iemand die verschillende tools gebruikt en af wilt van allemaal losse apps.

Downloaden

De Gereedschap app, ook wel Smart Tools genoemd, kan gratis gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button.

Gereedschap
Gereedschap
Ontwikkelaar: EZHIL
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel