Survival Manual: offline survival handboek voor je smartphone

Goed voorbereid op reis gaan is erg belangrijk zeker als je niet weet wat je te wachten staat. Met de Survival Manual app voor je smartphone leer je een aantal basis zaken om te kunnen overleven in de natuur.

Survival Manual

Weet jij wat je moet doen om vuur te maken als dat nodig is of waar je schoon water kunt vinden? De Survival Manual applicatie voor Android vertelt je nuttige informatie over hoe te handelen als je gaat survivallen of er te voet op uit trekt. De app begint met een korte introductie waarna we al snel het menu in duiken.

Survival Manual

De Survival Manual app heeft namelijk een groot aantal categorieën en onderwerpen die van belang kunnen zijn. Denk aan het bouwen van een schuilplaats, wat je moet doen om vuur te maken en hoe je voedsel kunt vinden. Daarnaast heeft de app een handige lijst met giftige planten en dieren. De app heeft ook informatie voor verschillende klimaattypes.

Survival Manual

Je kan de Survival Manual app gratis downloaden uit de Google Play Store. Vergeet niet vooraf al het één en ander door te lezen, in geval van nood ben je te laat.

Offline Survival Manual
Offline Survival Manual
Ontwikkelaar: ligi
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel