Castro 2.0: opfrisbeurt voor handige systeeminformatie tool

Het opzoeken van informatie over de hardware van je Android smartphone wordt een stuk aangenamer dankzij Castro 2.0. Deze handige tool geeft in een overzichtelijke weergave informatie over de componenten in je telefoon en nog veel meer.

Castro 2.0

Castro heeft een flinke update gekregen als we de ontwikkelaar mogen geloven en dat blijkt wel uit het geheel vernieuwde ontwerp. Met Castro kun je eenvoudig opzoeken wat de kloksnelheid van je processor is of over welke sensoren je smartphone beschikt. Castro 2.0 geeft naast een vernieuwd ontwerp ook vernieuwde mogelijkheden tot het exporteren van de gegevens.

Castro 2.0

De Castro-app maakt gebruik van een nieuwe API voor het opvragen van processor informatie. Dankzij deze API kan de app de CPU en GPU identificeren, processor temperatuur uitlezen en overweg met hexa- en octa-core processors. Daarnaast is voor de veeleisende gebruiker ook een premium versie gelanceerd die onder andere een handige widget toevoegt. In Castro Premium kun je verder gebruik maken van een nachtelijk thema.

Castro 2.0 exporteren

Tablet gebruikers zullen opmerken dat de app er nu een stuk beter uit ziet mede dankzij het nieuwe ontwerp. Naast de grote wijzigingen zijn er ook een aantal kleinere wijzigingen zoals het aanpassen van de meeteenheden in het instellingen menu. Ook zijn vervelende bugs gerepareerd die voor incorrecte informatie zorgden. Castro 2.0 is gratis te downloaden uit de Google Play Store via de onderstaande button, de premium variant is verkrijgbaar voor 2,19 euro.

Castro - system info
Castro - system info
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Castro Premium - system info
Castro Premium - system info
Ontwikkelaar:
Prijs: € 2,29
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel