Screenie: begrijp wat je smartphone doet op de achtergrond met handige app

Screenie is een app die je helpt bij het begrijpen van wat er gebeurt wanneer je je scherm aan- of uitzet. In een overzichtelijk schema zie je per onderdeel wat er gebeurt als je de smartphone in je zak hebt gestopt. De app Screenie is voor de nieuwsgierige smartphone-gebruiker die van cijfertjes en statistieken houdt.

Screenie

Met de applicatie Screenie krijg je uitgebreid inzicht in wat je smartphone allemaal aan het doen is. Zo kun je precies zien hoe lang je telefoon al aanstaat, wat de temperatuur van je batterij is en welke services er allemaal op de achtergrond draaien. De app geeft ook inzicht in de gezondheid van je accu, informatie over het RAM-geheugen en nog veel meer.

Pro-versie

Screenie biedt ook een pro-versie van de app aab. Deze kun je in de app kopen voor €0,97. De pro-versie geeft je de mogelijkheid om gebruik te maken van een aantal geautomatiseerde taken. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven of Wi-Fi of bluetooth aan moet blijven of juist niet aan moet blijven bij een bepaalde taak.

Screenie is gratis te downloaden uit de Google Play Store en biedt zoals gezegd een in-app aankoop als je de pro-functies wilt gebruiken. Voor de app zijn een aantal specifieke permissies nodig, om zo bepaalde informatie te tonen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel