Inzicht in de prestaties van je smartphone met Trepn Profiler

Trepn Profiler is een applicatie die onlangs is uitgebracht door chipfabrikant Qualcomm, bekend van de Snapdragon processors. De app Trepn Profiler geeft je gedetailleerd inzicht in de prestaties van je smartphone, ook als je toestel niet beschikt over een Qualcomm processor.

Trepn Profiler

Trepn Profiler

Qualcomm, fabrikant van chips voor onder andere smartphones en tablets, heeft een nieuwe applicatie in de Play Store gezet: Trepn Profiler. Met deze applicatie krijg je uitgebreid en realtime inzicht in de prestaties van je telefoon. Je krijgt te zien welke applicaties je CPU over laten werken, welke veel vraagt van het werkgeheugen en welke je batterij laten leeglopen. Dat is nog niet alles, want de applicatie laat ook zien welke applicaties gebruik maken van je netwerk.

Trepn Profiler geeft in de ‘advanced mode’ ook aan hoeveel rekenkracht een specifieke app vraagt. Voor de echte liefhebbers en ontwikkelaars kan je specifieke datapunten aanmaken waarop een bepaalde applicatie moet worden gescand, er is keuze uit 33 datapunten. De mogelijkheden zijn dus uitgebreid in Trepn Profiler. Eventuele gegevens per app kan je opslaan in een document, zodat je de gegevens altijd bij de hand hebt.

Trepn Profiler

Trepn Profiler kan via onderstaande button gratis gedownload worden uit de Google Play Store.

Trepn Profiler
Trepn Profiler
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel