Cats!: een vermakende app vol katten GIFjes

Mocht je geen genoeg krijgen van kattenfilmpjes, dan is de app Cats! zeker een app voor jou. Met deze applicatie heb je toegang tot een enorme database aan GIFjes met katten. Ideaal voor in het weekend, of gewoon voor doordeweeks.

Katten GIFjes

Cats! is een simpele, maar vermakende applicatie die je toegang geeft tot tal van katten gifjes. Grappige, overdreven, serieuze of flink bewerkte animaties komen voorbij in de Cats! app. Door op de pijltjes te drukken kan je naar de vorige of volgende GIF met een kat gaan, nadat er eentje een aantal keer is afgespeeld, gaat de app automatisch naar de volgende. De applicatie haalt zijn GIFjes uit de database van Giphy.

Vanuit de Cats! app kan je een gif-animatie direct delen met je vrienden via een link, als gif-bestand of als video. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om een gifje te downloaden naar je smartphone. De applicatie is voorzien van een reclamebanner onder in beeld. Ook krijg je soms een advertentie te zien, maar dit is gelukkig niet na na ieder katten-gifje het geval.

Cats! kan je gratis downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Bekijk ook:

Cats!
Cats!
Ontwikkelaar: AlonSoftware.es
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel