Cooking: app vol recepten en inspiratie om te koken

Even geen inspiratie over wat je wilt eten van de week, of heb je nog wat restjes liggen die op moeten? Met de app Cooking kun je inspiratie opdoen voor recepten, ingrediënten en meer.

Cooking app

Bij het starten van de Cooking app dien je je eerst aan te melden met een account. Maar sluit je de app en open je hem opnieuw, dan wordt die stap omzeild. Met een account krijg je wel meer mogelijkheden. Denk aan het opslaan en organiseren van favoriete recepten. Ook kun je dan andermans recepten beoordelen.

Cooking app

Recepten

Op het startscherm van de Cooking app zie je verschillende recepten. Hierbij kun je bovenin beeld filteren op bepaalde interesses. Denk aan goedkoop, soep, geen koolhydraten, makkelijk, gezond of een van de vele tientallen filters. Dit zorgt voor een enorme waslijst aan recepten. Mocht je vragen hebben over een gerecht, dan kun je die ook delen in de community met andere gebruikers.

Cooking app

Bij ieder recept zie je een foto van het gerecht. Gebruikers kunnen ook zelf foto’s toevoegen. Foto’s spelen sowieso een belangrijke rol in de app. Stap voor stap krijg je de bereidingswijze te zien. De stappen zijn in het Nederlands en zijn gemakkelijk te begrijpen, al zitten er ook recepten Naast filters kun je ook de zoekfunctie gebruiken waarbij je kunt zoeken op ingrediënt of juist op recept.

Cooking app

Downloaden

De Cooking – Recepten en Gezond koken app van Craftlog is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Recepten en Gezond Koken
Recepten en Gezond Koken
Ontwikkelaar: Craftlog
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel