Left2Cook app: recepten met ingrediënten die jij in huis hebt

Als je op zoek bent naar een recept, maar geen zin hebt om nog naar de supermarkt te gaan, is de app Left2Cook wellicht iets voor jou. De applicatie stelt recepten samen op basis van wat jij in huis hebt.

Left2Cook

De app Left2Cook is een bekende naam in de Apple App Store voor op de iPhone en is nu ook voor Android beschikbaar. De dienst stelt recepten samen waarbij het rekening houdt met de ingrediënten die je al in huis hebt. Je kunt zoveel ingrediënten toevoegen als je wilt, waarna de recepten getoond worden.

In de Left2Cook app zijn ruim 500 recepten te vinden op basis van 300 ingrediënten. Ook handig als je nog een bepaald ingrediënt hebt staan, maar geen idee hebt waar je dat nog een keer voor kunt gebruiken. De applicatie biedt niet alleen de bekende Hollandse stamppot, maar ook ander soort gerechten. In de app komt bijvoorbeeld ook de Italiaanse keuken ook terug door een samenwerking met Giueseppe Semprevivo, een kok uit Sicilië. Handig aan de app is dat er ook rekening gehouden kan worden met vegetarische gerechten.

Prijs en downloaden

Je kunt de Left2Cook app downloaden uit de Play Store. De eerste week kun je de app gratis gebruiken, daarna betaal je 5,49 euro per jaar. Echter dien je je na registratie direct aan te melden, dus vergeet je niet na die week af te melden als je niet wilt betalen voor de dienst.

De dienst doet denken aan de Koken met Aanbiedingen app. Echter is sinds enige tijd de dienst zonder bericht op zwart gegaan en blijft het onduidelijk of deze dienst ooit nog terugkomt.

Left2Cook
Left2Cook
Ontwikkelaar: Left2Cook
Prijs: Gratis+

 

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel