HelloFresh app uitgebracht voor Android; toegang tot alle recepten

HelloFresh lanceerde vorig jaar al de eigen HelloFresh app voor Apple iOS en vandaag is de applicatie ook beschikbaar in de Play Store voor Android. De maaltijddienst geeft klanten inzicht in hun maaltijdbox en bezorgingen. Ook niet-klanten kunnen aan de slag met de HelloFresh app.

HelloFresh app

HelloFresh heeft zojuist haar eigen Android-app uitgebracht in de Google Play Store. De iOS-app bestond al ruim een half jaar en nu kunnen de Android-bezitters zich uitleven. In de applicatie kunnen klanten de inhoud van de HelloFresh box vinden en zie je je bestellingen.

HelloFresh app

Recepten

Zowel de klanten als niet-klanten kunnen in de HelloFresh app gebruik maken van de recepten. Na het openen van een recept kan je door het recept ‘swipen’. Daar krijg je informatie over de ingrediënten en kan je aangeven of je met 2 of 4 personen eet. Vervolgens krijg je ook stap voor stap te zien wat de bereidingswijze is en kan je het recept beoordelen. In de HelloFresh app is ook een kookwekker te vinden die afgestemd wordt op het gerecht.

HelloFresh app

De honderden recepten die in de applicatie te vinden zijn, kunnen opgeslagen worden zodat je hem op een later moment snel weer terug kunt vinden. Natuurlijk kan via de app van HelloFresh ook direct een box bestelt worden.

Downloaden

De HelloFresh Android-app kan vanaf nu gratis gedownload worden uit de Play Store, via onderstaande button.

Ook interessant: Koken met Aanbiedingen app: lekker voor je portemonnee

HelloFresh: Maaltijdbox
HelloFresh: Maaltijdbox
Ontwikkelaar: HelloFresh SE
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel