Veggipedia app: alle handige informatie over groente en fruit

Met de app Veggipedia heb je alle informatie over 260 soorten groenten en fruit in één overzicht. Zoek extra informatie op, zoals hoe je het beste groente of fruit kunt bewaren, of bekijk passende recepten; inclusief de benodigde ingrediënten zodat je hiermee meteen aan de slag kunt gaan. De Veggipedia app is een handige applicatie vol informatie.

Veggipedia

Veggipedia bevat erg handige informatie zoals hoe je een product moet bewaren. Juist wel in de koelkast of toch niet? Verder kun je informatie lezen over de herkomst, de producteigenschappen en natuurlijk waarvoor je het product kunt gebruiken. Om hierover verder te gaan; bij de verschillende producten staat ook een recept waarin je het fruit of de groente kunt verwerken. Zo kun je meteen inspiratie opdoen voor het koken.

Een andere interessante optie is het scannen van de barcode. Hierdoor krijg je informatie over de teler of handelaar. De scans worden ook opgeslagen in de geschiedenis, zodat je deze altijd makkelijk terug kunt vinden. Er is ook een overzicht van alle 230 groente- en fruitproducten. Via deze lijst heb je de mogelijkheid om producten op te zoeken en zal je producten tegenkomen waarvan je nog nooit hebt gehoord of het nog nooit hebt gegeten.

In de Veggipedia app zit ook een favorietenlijst verwerkt. Je kunt namelijk producten en recepten selecteren als favoriet en in de lijst zijn deze vervolgens makkelijk terug te vinden. Dit alles maakt het een uitgebreide app met veel informatie. Je kunt de applicatie gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Veggipedia
Veggipedia
Ontwikkelaar: Frug I Com
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel