Top Recept app helpt je met inspiratie voor het eten

Het is weer zover, je moet gaan bedenken wat je wilt gaan eten en je hebt op het moment helemaal geen inspiratie. In dat geval is de app Top Recept van Nederlandse bodem een top applicatie en helpt jou om weer een lekkere maaltijd te bereiden.

Top Recept

De Top Recept applicatie geeft je de mogelijkheid om op bepaalde groepen recepten te filteren maar ook heb je de mogelijkheid om te zoeken op ingrediënten. Dat laatste is prettig als je nog iets heb liggen wat eigenlijk op moet maar je kan zo even niks eromheen verzinnen. De groepen waaruit je kan kiezen zijn onder andere pasta, salades, muffins en diverse andere categorieën.

Na het kiezen van een groep krijg je direct een lijst met recepten die je eenvoudig kunt kiezen. Maar ben je op zoek naar een voorgerecht of hoofdgerecht dan kan je door middel van de knop rechtsonder een gang kiezen.

Recepten

Als je dan het recept gevonden hebt is het misschien nog even nodig om de juiste boodschappen in huis te halen. En ook hier hebben de ontwikkelaars aan gedacht. Voor elk ingrediënt hebben ze een afvink vakje gemaakt zodat je automatisch een boodschappenlijstje bij de hand hebt.

Na de ingrediënten staat er uiteraard een uitgebreide omschrijving voor het bereiden van de maaltijd.

Account

In de app is het mogelijk om een account aan te maken. Dit is handig als je graag geslaagde recepten als favorieten wilt bewaren. Daarnaast kan je ook eenvoudig het recept delen met familie of vrienden via de verschillende sociale kanalen.

Downloaden

De Top Recept app is gratis beschikbaar in de Google Play Store. Je kunt de app downloaden via onderstaande button.

Top Recept
Top Recept
Ontwikkelaar: top-recept.nl
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel