Coolify Flat helpt je telefoon koel te houden

In de Google Play Store vind je veel applicaties die beloven je telefoon sneller te maken of je batterij langer mee te laten gaan. Meestal doen deze applicaties niet zoveel en soms werken ze zelfs averechts. Coolify Flat belooft je telefoon koel te houden.

Coolify Flat

Voordat ik begin wil ik opmerken dat deze applicatie alleen werkt voor smartphone met root acces. Mocht je niet weten wat dit inhoudt of heb je geen root acces op je smartphone, dan is deze applicatie niet echt iets voor jou. Coolify Flat zal je helpen met het ‘koel houden’ van je smartphone, zo belooft de ontwikkelaar.

Verkoeling

De applicatie optimaliseert maar liefst 80 systeem waardes, zonder dat het je processor op een lagere frequentie laat draaien. Wanneer je smartphone namelijk te warm wordt, zal de processor op een lagere frequentie gaan draaien om te processor af te laten koelen en niet nog warmer zal worden.

Of dit ook echt werkt? Na een paar dagen van testen heb ik het idee dat mijn smartphone iets koeler blijft bij zwaar gebruik. Ik ben hier niet helemaal zeker van, maar je kunt deze applicatie gerust installeren, je zal zeker geen hinder ondervinden na het installeren. Over het uiterlijk en gebruik kan ik kort zijn: de applicatie ziet er goed uit en is makkelijk in gebruik. Door middel van één klik wordt Coolify Flat geactiveerd en hoef je zelf niets meer te doen.

Downloaden

Coolify Flat is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Coolify Flat
Coolify Flat
Ontwikkelaar: OneXuan App
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel