Doelloos: Kissing Test (met meer dan 1 miljoen downloads!)

Het is weer vrijdag, dat betekent een nieuwe doelloze app in de reeks Doelloos. Elke week publiceren we een applicatie uit de Play Store die in de categorie doelloos valt. Deze week is het de app ‘Kissing Test’, een applicatie die meer dan 1 miljoen keer geïnstalleerd is.

Vorige week schreven we al over de doelloze app ‘Useless Button‘. Als je toen dacht dat het niet gekker kon qua ‘vage apps’, hebben we nieuws voor je; het kan wel. De applicatie Kissing Test laat wel op een hele aparte manier zien of je een goede zoener bent of niet.

Kissing Test

Je vraagt je misschien af: ‘Hoe wordt de score dan berekend?’. Hier kunnen we kort over zijn, je moet zoenen met je scherm. Wanneer de lippen bij het starten van de app in beeld komen, is het tijd om je ogen te sluiten en een potje te zoenen met het scherm van je telefoon. Wanneer de test afgerond is krijg je de uitslag te zien, in drie verschillende onderdelen.

Wel een tip; niet te enthousiast worden! Waterschade valt niet onder de garantie. ;-).

Doelloos is een nieuwe rubriek van DroidApp.nl. Mocht je nou ook een typische doelloze/zinloze applicatie tegenkomen in de Google Play Store; laat het ons weten via ‘contact‘!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel