Golf Star game: golfen als een professional op smartphone of tablet

Golf Star is een uitdagende golfgame voor Android met fraaie graphics. Speel de game alleen of samen met andere golfers van over de hele wereld. Sla jij een hole-in-one met deze game?

Potje golfen met Golf Star

Zin in een potje golf op je smartphone dan is de game Golf Star zeker de moeite waard om eens te installeren. Bij het starten van de game worden eerst de benodigde bestanden gedownload voor de inleiding. Tijdens de inleiding wordt uitgelegd hoe je kunt golfen en leer je tegelijkertijd een aantal basis begrippen.

Golf Star game

Na het afronden van de inleiding en het onder de knie krijgen van de bediening start een tweede grotere download. Het is daarom wel aangeraden om de game met een WiFi verbinding in de buurt te spelen. Is de game eenmaal compleet binnen dan kun je aan de gang met het golfen en speel je tegen andere golfers over de gehele wereld. Speel je de game dagelijks dan ontvang je een extra beloning voor je loyaliteit.

Golf Star bevat fraaie graphics en de bediening werkt ook erg prettig. Tijdens de game komen slechts af en toe reclames voor. Je kunt de game gratis downloaden uit de Google Play Store.

Golf Star™
Golf Star™
Ontwikkelaar: Com2uS
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel