Mooiste momenten van Oranje herbeleven met het Oranje Soundboard

Vanavond speelt het Nederlands Elftal in de kwartfinale tegen Costa Rica. Om 22:00 uur zal de wedstrijd van start gaan, maar met deze Oranje-tip kan je al veel eerder genieten van de wedstrijd van Oranje. De applicatie WK 2014 Oranje Soundboard laat je de mooiste momenten van het Nederlands Elftal herbeleven.

Geen enkele wedstrijd hebben we tijdens dit WK voetbal, dat wordt gehouden in Brazilië, verloren. Vanavond om 22:00 uur zal de kwartfinale gespeeld worden tussen Nederland en Costa Rica. Maar we zijn de eerdere wedstrijden van Oranje natuurlijk nog lang niet vergeten. En om die her te beleven is de app WK 2014 Oranje Soundboard.

oranje soundboard

In het WK 2014 Oranje Soundboard is het commentaar terug te luisteren die gegeven werd door Jack van Gelder. De doelpunten van Robben, Sneijder, Van Persie en de andere spelers komen vol enthousiasme uit de speaker van je telefoon. Niet alleen de doelpunten van het WK 2014 in Brazilië zijn terug te luisteren. Ook het enthousiaste commentaar van eerdere WK wedstrijden (zoals die van Bergkamp in Argentinië) zijn te vinden in het Oranje Soundboard.

Met het WK 2014 Oranje Soundboard kom je alvast helemaal in de stemming voor de wedstrijd Nederland – Costa Rica. En we verwachten natuurlijk dat na vanavond nieuwe geluiden toegevoegd zullen worden met de wedstrijd van vanavond! Het Oranje Soundboard is hieronder gratis te downloaden.


Om je smartphone helemaal klaar te maken voor het WK Voetbal:

Lees ook

Reageer op dit artikel