Juich het Nederlands Elftal toe met de Go! Holanda! app

Speciaal voor vanavond willen we je toch nog even een app voorstellen: Go! Holanda! Deze applicatie mag je niet missen vanavond tijdens de wedstrijd Nederland tegen Spanje. Eigenlijk is de applicatie bij elke wedstrijd te gebruiken!

De Zuid-Koreaanse autofabrikant Hyundai heeft speciaal voor het WK voetbal een aanmoedig-app uitgebracht. Het is eigenlijk een soundboard met fragmenten die komen uit de reclame van Hyundai. Hyundai is dit jaar een van de sponsoren van het WK voetbal in Brazilië.

Hyundai Go! Holanda! Hyundai Go! Holanda!

In de reclame is een autoverkoper als een overenthousiaste commentator te zien. Hyundai Go! Holanda! is een applicatie waarmee je je vrolijkheid en steun voor het Nederlands elftal duidelijk kan maken. In totaal zijn er acht verschillende fragmenten en ook de commercial is vanuit de applicatie te bekijken. Leuk voor een voetbalavondje met je vrienden of familie (of gewoon in je eentje).

En nu maar hopen dat er veel gescoord wordt (door Nederland), zodat de app veel gebruikt kan worden. Hyundai Go! Holanda! is gratis te downloaden uit de Google Play Store en is 7,3 MB groot. De applicatie heeft geen toegang nodig tot privé-gegevens of dergelijke.

Bekijk hier het overzicht met 15 applicaties voor het WK voetbal

Lees ook

Reageer op dit artikel