Twitter past apps aan voor WK voetbal

Twitter heeft de mobiele website en de apps aangepast voor de FIFA World Cup. Het WK voetbal kan via Twitter nu nog beter gevolgd worden via de hashtag #WK2014.

Via het sociale netwerk Twitter blijf je nu nog beter op de hoogte van het WK voetbal, dat donderdag van start gaat. Voor de nieuwe voetbal-functionaliteit is geen update nodig, het werkt gelijk in de mobiele apps op Android en iOS en op de mobiele website.

Twitter WK2014Twitter WK2014

Wanneer er gezocht wordt op #WK2014 verschijnt er een venster waar je de speciale WK-omgeving kan raadplegen. In het nieuwe venster krijgt de gebruiker uiteraard de mogelijkheid om tweets te bekijken met de hashtag #WK2014. Vervolgens kunnen in een ander tabblad de foto’s bekeken worden met de hashtag #WK2014.

Twitter WK2014 Twitter WK2014

Bij de wedstrijden krijg je, zoals de naam al doet vermoeden, het overzicht te zien van de komende en lopende wedstrijden. Onder de wedstrijden is af te lezen hoeveel tweets er al zijn geschreven rondom die wedstrijd. Bij het klikken op de wedstrijd worden de tweets getoond die met die wedstrijd te maken hebben. Een andere leuke nieuwe functie is dat je je kant kan kiezen. Je kan hier kiezen uit je favoriete voetbalteam en hierop je profielfoto en headerfoto op aanpassen. Daarbij word je op de hoogte gehouden van de realtime-scores en hoogtepunten.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel