Flag Face: kom in de stemming voor Nederland – Chili

Je kan natuurlijk voor het WK voetbal je gezicht schminken om te laten zien voor welk land je bent, maar waarom schminken als het ook met een app kan? Speciaal voor vanavond, voor de wedstrijd Nederland – Chili, een app-tip van DroidApp; Flag Face.

Je gezicht smincken met de Nederlandse vlag is met de applicatie Flag Face verleden tijd. Vanavond kan je het Nederlandse elftal zonder schmink aanmoedigen. De gratis Android-app Flag Face neemt het schminken van je over.

flag face 2 flag face 2

Flag Face maakt het mogelijk om je gezicht virtueel te ‘verven’ in de kleuren van jouw land. Met Flag Face kan je je wangen voorzien van vlaggen, maar je kan ook je hele gezicht veranderen in een vlag.

flag face flag face

Met de frontcamera kan je een foto maken van je gezicht, waarna je ook over je gehele gezicht een vlag kan leggen. Er is in Flag Face keuze uit meer dan 82 vlaggen, maar we hebben er natuurlijk maar een nodig, en dat is de Nederlandse vlag. De resultaten van Flag Face ogen realistisch. Met Flag Face kan je dus prima je enthousiasme voor Nederland tijdens de wedstrijd Nederland tegen Chili tonen.

Flag Face is gratis te downloaden uit de Google Play Store.


Om je smartphone helemaal klaar te maken voor het WK Voetbal:

Lees ook

Reageer op dit artikel