Nuzzel: het nieuws voorgeschoteld door je vrienden

Bij het doorlezen van je Twitter en Facebook tijdlijn mis je soms weleens een nieuwsbericht. Met Nuzzel kan je het nieuws in de gaten houden, welke door je vrienden zijn voorgesteld. Een ideale app.

Nuzzel

Met Nuzzel kun je in één overzicht de Twitter en Facebook posts van je vrienden lezen en delen. Het gaat hierbij om nieuwsberichten die door je vrienden gedeeld zijn. Hoe vaker een artikel gedeeld is door je vrienden, hoe hoger hij in de lijst zal verschijnen.

Nuzzel

Je dient bij Nuzzel in te loggen met je social media-accounts en vervolgens worden de posts van de afgelopen 24 uur geladen. Je kunt bij de instellingen nog wijzigen hoeveel notificaties je per dag wilt ontvangen na een keer aantal keer gedeeld te zijn door vrienden.

Nuzzel

Je kunt het nieuws overzicht ook wijzigen. De verschillende overzichten zijn:

  • Nieuws van je vrienden: Dat is het overzicht waarmee de app start na het instellen, zoals boven staat beschreven.
  • Nieuws van de vrienden van je vrienden: Hier staat het nieuws van de vrienden van je vrienden, dat zullen vooral Facebook posts zijn.
  • Nieuws dat je mogelijk hebt gemist: Hier komt algemeen nieuws te staan.
  • Recent gelezen berichten: Hier zal een overzicht komen te staan van berichten die je al hebt gelezen. Het is mij alleen niet gelukt om iets in het overzicht te krijgen.

Nuzzel geeft de mogelijkheid om diensten als Instapaper en Pocket te koppelen, zodat je berichten op kunt slaan om later te lezen. Nuzzel laat berichten die je opent zien in een interne browser, zodat je de applicatie niet hoeft te verlaten.

 

Een bug die mij opviel binnen de app is dat iedere keer dat ik de app opnieuw opstart en kijk bij instellingen, mijn Twitter account niet meer gekoppeld is. De app is op eind maart uitgekomen en zal waarschijnlijk nog wat bugs bevatten. Op een ander toestel op de redactie kwamen we dit probleem niet tegen vreemd genoeg.

Nuzzel ook uitproberen? Download de applicatie via onderstaande button gratis uit de Play Store.

Nuzzel: News for Busy Professionals
Nuzzel: News for Busy Professionals
Ontwikkelaar: Nuzzel
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel