Oggi: uitjes voor de hele familie in een handige app

De app Oggi is een applicatie waarmee je toegang krijgt tot een groot aanbod van familie-uitjes. Hierbij kan je denken aan een dagje naar de dierentuin, het pretpark, een kinderboerderij of een gezellig pannenkoekenrestaurant. Een saaie app is het absoluut niet, want de applicatie is geheel vormgegeven in Material Design.

Oggi app

Oggi

De Oggi app maakt het mogelijk om snel te kijken welke activiteiten er in Nederland plaatsvinden. Je kan er inspiratie vinden voor een dagje weg met de familie of het gezin. Een dagje naar de dierentuin, het pretpark of een kinderboerderij. Van alles is er in de applicatie te vinden. Ook een theater, een speeltuin, of een leuk restaurant kan je tegenkomen met de Oggi app.

Oggi app

Uitjes voor het gezin of de familie

In de Oggi app vind je niet alleen de inspiratie voor de leukste dagtrips, je vind er ook reviews van andere gebruikers zodat je een idee krijgt of het echt wel zo leuk is voor de kinderen. Oggi geeft verder ook overzicht in de toegangsprijzen. Mocht je het niet te ver buiten de deur willen zoeken, dan kan je met behulp van een Google Maps-kaart de leukste uitjes in de buurt bekijken.

Oggi app

De Oggi is nog niet zo heel lang te vinden in de Play Store. Hierdoor is het aantal reviews nog wat beperkt. Toch is Oggi zeker het installeren waard. Je kan de Oggi app zelf downloaden via onderstaande button.

Oggi.nl
Oggi.nl
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel