PDF Viewer: een nuttige app voor al je PDF-bestanden

De meest bekende PDF viewer is waarschijnlijk die van Adobe. Toch zijn er vele andere viewers die hun werk ook prima verstaan. Eén van die viewers is die van PSPDFKit en zeker de moeite waard om eens uit te proberen. Wellicht gebruik je nooit meer een andere applicatie voor je PDF documenten

PDF Viewer

De PDF Viewer van PSPDFKit biedt naast de standaard mogelijkheid om documenten te bekijken, ook de mogelijkheid om notities te maken in het document. Deze zijn dan tevens op te slaan op je device of eenvoudig te delen via de ingebouwde functie. Verder is het mogelijk in de app om de volgorde van de pagina’s aan te passen of zelfs pagina te verwijderen.

Helaas heeft de Android-versie van de PDF Viewer nog niet de mogelijkheid om formulieren in te vullen omdat de standaard acroforms nog niet ondersteunt worden. Wel kan je handtekeningen toevoegen aan het bestand, afbeeldingen invoegen aan je document en lijnen tekenen.

De app is eenvoudig in gebruik en behalve de manier van scrollen is er weinig aan te passen aan je persoonlijke voorkeur. De vraag is dan ook in hoeverre dat noodzakelijk zou zijn bij een applicatie als deze.

Meer functies

De ontwikkelaars lijken goed op weg te zijn naar een PDF viewer voor elk platform met uitgebreide functionaliteit. En ik ben dan ook nieuwsgierig hoe de dit zich verder ontwikkelt.

Op dit moment is de applicatie nog als ‘Unreleased’ bestempeld, maar is zonder problemen direct uit de Play Store te downloaden. Unreleased betekent hierin ook dat we in de toekomst zeker nieuwe functies kunnen verwachten in de applicatie.

PDF Viewer - Lezen en bewerken
PDF Viewer - Lezen en bewerken
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel