Pixolor: een handige kleurenpipet voor Android

De applicatie Pixolor laat je de kleuren ontdekken met deze handige tool. De kleurenkiezer in Pixolor legt de kleuren die te zien zijn vast en laat je hiervan ook een pallet samenstellen. Een handige app!

Pixolor

Met de app Pixolor kan je kleuren ontdekken op je Android-smartphone of tablet. Met het kleurenpipet kan je een tool gebruiken zoals je die kent uit Photoshop en dergelijke beeldbewerking-programma’s. Je kunt met de cirkelvormige pipet in- en uitzoomen zodat je nauwkeuriger de kleur kunt bepalen. De kleurcode krijg je direct in beeld te zien, zowel in RGB, Pantone als in de code zelf.

Vanuit de notificatiebalk kan je het menu van Pixolor openen en zo een kleurenpallet samenstellen aan de hand van de huidige plek waar je de tool geplaatst hebt. Met de ‘Color Picker’ kan je zelf de kleurencirkel openen en zo de kleuren bekijken. De kleurwaardes kan je delen via een bericht vanuit de app.

In het begin is de applicatie vrij van advertenties. Na een trial worden er advertenties getoond in de applicatie. Middels een in-app aankoop van 1,99 euro kan je deze afkopen.

Pixolor - Live Color Picker
Pixolor - Live Color Picker
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel