Puzzelwoordenboek helpt je bij het oplossen van puzzels

Soms zijn puzzels erg lastig en kun je wel een hulplijn gebruiken bij het oplossen. De app Puzzelwoordenboek helpt je met het vinden van een oplossing. De app ondersteunt meerdere soorten puzzels.

Puzzelen met een beetje hulp

Lekker puzzelen op de bank met een kruiswoordpuzzel of een cryptogram. Maar dan kom je een omschrijving tegen die erg lastig is of waarvan je de betekenis niet direct weet. Je kunt dan het antwoord opzoeken in een puzzel woordenboek en dat is precies wat deze app is. Je typt in de applicatie de omschrijving of woord in en je ontvangt direct één of meerdere suggesties.

Puzzelwoordenboek

De Puzzelwoordenboek-app bevat circa 1 miljoen puzzelwoorden dus de kans is best groot dat de app een antwoord heeft op jouw puzzelvraag. Ook onthoudt de app welke woorden je het laatst hebt gezocht. Om antwoorden op een cryptogram te zoeken kies je in het menu voor de optie cryptogrammen.

Met de gratis Puzzelwoordenboek applicatie maak je het puzzelen een stuk makkelijker. De app is te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande knop.

De applicatie is niet meer voor iedereen beschikbaar. Eventueel kun je deze app als alternatief downloaden.

Puzzelwoordenboek
Puzzelwoordenboek
Ontwikkelaar: Slot Webcommerce B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel