Reshopper: de app om tweedehands kinderspullen te kopen en verkopen

Natuurlijk kent iedereen Marktplaats; een plek waar je zo’n beetje alles kunt kopen of verkopen. Nu is er ook ook de Reshopper app. Deze applicatie is speciaal gericht op de koop en verkoop van tweedehands kinderspullen.

Reshopper app

Via Reshopper kun je gemakkelijk foto’s uploaden van de kinderspullen die je wilt verkopen. Maar de app bevat ook een overzicht met advertenties van tweedehands kinderspullen bij jou in de buurt.

Reshopper

Advertentie

Een advertentie maken is gemakkelijk. Maak een foto, voeg een omschrijving toe en zet er een prijs bij. Nu is het alleen nog wachten op een reactie.

Reshopper app

Reshopper is erop gericht om gemakkelijk en veilig kinderspullen te kopen. Daarbij wordt ook de nadruk gelegd op het kopen van spullen in je eigen omgeving. Hierdoor hoeft er geen pakket verstuurd te worden en is er dus minder kans op oplichting.

De advertenties zijn mooi weergegeven en je kunt een reactie plaatsen onder een advertentie. Het is ook meteen zichtbaar waar je de spullen op kunt halen en door een foto van de verkoper ziet het er allemaal betrouwbaar uit.

Reshopper app

Downloaden

De Reshopper app kan je gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button. Ook aan het gebruik van de dienst zijn geen kosten verbonden.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel