Marktplaats update brengt berichten-functie naar app: chatten met (ver-)kopers

Marktplaats heeft een update uitgebracht voor de Android-app. Vanaf nu kan je gebruik maken van ‘Mijn Berichten’ waarmee je conversaties tussen kopers en verkopers kunt inzien. Zo kan je snel en direct chatten en in contact komen met de (ver-)koper van een product.

Marktplaats berichten

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe auto of je eigen gitaar wilt verkopen; je kan altijd wel terecht bij het platform Marktplaats. De Marktplaats app voor Android is nu voorzien van een update waarbij ingelogde gebruikers gebruik kunnen maken van de functie ‘Mijn berichten’. In het menu is deze optie te vinden en geeft je direct toegang tot uitgewisselde berichten van verkoper en koper. Eerder maakte Marktplaats al bekend met een chat-functie te willen komen.

In het overzicht met berichten zie je ook eerdere berichten, toen de nieuwe functie nog niet geïntroduceerd was. Het contact werd toen gelegd via e-mails van Marktplaats dat je niet het eigen mailadres van de verkoper kreeg te zien. Deze berichten zie je dus nu in de applicatie van Marktplaats. Bij een conversatie zie je direct om welke advertentie het gaat en kan je zowel de inkomende als de uitgaande berichten terugzien. Vanuit de app kan je ook gebruikers blokkeren en de conversatie verwijderen uit de lijst.

De update voor de Marktplaats app is vanaf nu te downloaden uit de Google Play Store.

Marktplaats
Marktplaats
Ontwikkelaar: Marktplaats BV
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel