Peerby: gemakkelijk spullen uit je buurt lenen en uitlenen

De app Peerby maakt het makkelijker om spullen uit de buurt te lenen of uit te lenen. Zo hoef je niet eerst heel de straat en omgeving rond te vragen of iemand bijvoorbeeld een bepaald gereedschap te leen heeft. Ideaal voor bijvoorbeeld een boormachine maar ook voor een aanhangwagen, koffer, feesttent, barbecue of een ladder.

Peerby

Wanneer je de Peerby app opent krijg je een kaartje te zien van je omgeving met daaronder vragen van mensen die producten zoeken. Daarbij krijg je ook de afstand te zien tot diegene. Je kunt vervolgens aangeven of je hetgeen wat er gezocht wordt hebt en wilt uitlenen.

Via het tweede tabje kun je doormiddel van categorieën zelf een bericht plaatsen met het product dat je zoekt. Het is wel handig om in de beschrijving te zetten wanneer je het nodig hebt, zodat degene die willen reageren ook het product op dat moment kunnen missen. Bij het laatste tabje heb je de mogelijkheid om alles volledig zelf in te vullen.

Via de instellingen kun je je eigen profiel aanvullen met gegevens. Ook is het mogelijk om de notificatie instellingen te wijzigen. Zo kun je ervoor kiezen om push-notificaties te ontvangen. Je hoort dan het geluid van een deurbel wanneer er een nieuwe melding wordt geplaatst. Als er voldoende mensen in je buurt gebruik maken van de app kan het erg handig zijn.

Het tuinieren, op vakantie gaan of het klussen wordt met Peerby nu een stuk eenvoudiger. Via onderstaande button kan je de Peerby app gratis downloaden uit de Play Store.

Peerby
Peerby
Ontwikkelaar: Peerby B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel