Bksy app laat je eigen boekenkast delen in sociale bibliotheek

In een wereld waarin we steeds meer delen zoals een auto of zelfs ons huis, kan je met de Bksy app boeken vinden en delen. Bksy omschrijft zich als de grootste bibliotheek van Nederland waarbij het doel is om je favorieten boeken te delen met de rest van het land. Een uniek concept, waarmee Nederlands weer volop zal gaan lezen.

Bksy app

Bksy wil samen met jou de grootste bibliotheek van Nederland worden. Het unieke concept maakt de kans hierop ook gelijk een stuk groter. Met de Bksy app kan je boeken toevoegen aan de applicatie en deze delen met anderen. Het toevoegen van een applicatie gaat gemakkelijk. Je kan boeken toevoegen door de barcode te scannen. Op deze manier kan je ze toevoegen aan de boekenkast in de app.

Bksy app

Bksy is een sociale bibliotheek waarbij je niet alleen je eigen boeken kunt uitlenen, maar ook zelf boeken kunt lenen. Via de Bsky app wordt precies bijgehouden welke boeken je van wie hebt geleend. Heb je het boek wat je graag wil lezen gevonden, dan kan je de uitlener een leenverzoek sturen. Na een match stuurt de uitlener het boek op en kan je beginnen met het lezen van het boek.

Bksy app

Daarnaast kan je vrienden toevoegen in de app zodat je nog sneller boeken uit kunt wisselen. Ook kan je de rest van de boekenplank bekijken, waardoor je nog meer inspiratie krijgt. Ben je zo enthousiast over een boek, dat je het niet wil lenen maar wil kopen? Dan kan je vanuit de applicatie van Bsky direct via Bol.com het boek aanschaffen.

Bksy is bedacht door twee Nederlandse ondernemers en hopen met de sociale bibliotheek-app heel Nederland over te halen om hun boekenkast te delen met de rest van het land. De applicatie is zowel beschikbaar voor Google Android als voor Apple iOS. Via onderstaande button kan je de Bksy app gratis downloaden uit de Play Store.

Bksy - Boeken delen en lezen
Bksy - Boeken delen en lezen
Ontwikkelaar: Bksy BV
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel