Marktplaats Zakelijk lanceert eigen Android-app

De mobiele adverteerder kan vanaf vandaag gebruik maken van een nieuwe app van Marktplaats. Marktplaats Zakelijk heeft vandaag een applicatie uitgebracht waarmee professionele adverteerders op de hoogte worden gehouden van ontwikkelingen op het gebied van mobiel adverteren.

Marktplaats Zakelijk

Marktplaats Zakelijk heeft voor de professionele adverteerders een eigen app uitgebracht in de Play Store. De app houdt gebruikers op de hoogte via push-berichten van verschillende ontwikkelingen. Het gaat hierbij om nieuwe inzichten, onderzoeken, oplossingen en cases op het gebied van display advertising. De applicatie richt zich puur op de adverteerders en is dus niet voor consumenten bedoeld.

Marktplaats Zakelijk

Gebruikers gebruiken steeds vaker hun mobiele apparaat, op dit moment komt 49 procent van het webverkeer via de smartphone. De zakelijke adverteerder kan via de Marktplaats Zakelijk app de mobiele consumenteninzichten en mobiele display oplossingen raadplegen. Tevens wordt het maandbereik per toestel van Marktplaats weergegeven. Daarnaast krijgt de gebruiker inzicht in de tien populairste Marktplaats-groepen en meest gebruikte zoektermen.

De Marktplaats Zakelijk app is gratis te downloaden via onderstaande button uit de Play Store. Voor consumenten heeft Marktplaats de onlangs vernieuwde Marktplaats app.

bron Marktplaats 

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel