Oppassen app helpt je aan een oppas of gastouder

Het vinden van een oppas is niet altijd even makkelijk. Als je op zoek bent naar een onderkomen voor je kind, als jij naar het werk bent, dan kan de Oppassen app uitkomst bieden. Deze applicatie brengt ouders en gastouders met elkaar in contact.

Oppassen app

Oppassen heeft een applicatie uitgebracht die ouders van kinderen en oppas-ouders met elkaar in verbinding brengen. Inmiddels heeft het platform meer dan 80.000 actieve gebruikers en met de applicatie hoopt het meer ouders te kunnen helpen aan een opvang voor hun kind. Er kan in de Oppassen app een account aangemaakt worden waarna een oproep geplaatst kan worden, een oppas gezocht kan worden en contact kan worden gelegd.

Wil je zelf oppassen, dan kan je je in de applicatie inschrijven als gastouder. Bij een nieuw bericht ontvang je een push-notificatie en daarnaast is het mogelijk om natuurlijk contact te hebben met de ouders. Via de applicatie kan namelijk gechat worden met elkaar. De vormgeving van de applicatie heeft veel weg van de Airbnb app.

Downloaden

De Android-app van Oppassen.nl kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Babysits - Oppas vinden
Babysits - Oppas vinden
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel