Rossmann app geeft je nog meer korting bij de Duitse drogist

De Rossmann app is een applicatie die ik voor een bezoek aan Duitsland op mijn telefoon zet. Nu vraag je je misschien af, waarom in vredesnaam een Duitse app op je smartphone? Nou, de drogist in Duitsland is doorgaans veel goedkoper dan in Nederland, en met de Rossmann app krijg je nóg meer voordeel. Die tip willen we graag met je delen.

Rossmann app

Een tijdje geleden schreven we over de 1-2-3 Tanken app; een applicatie waarmee je precies kunt zien waar in Duitsland je het goedkoopst kunt tanken. Nu zijn we aangekomen bij een andere app die zorgt voor veel voordeel; en dat is de Rossmann app. Ik combineer een bezoek aan Duitsland met een bezoek aan de Rossmann en natuurlijk het eten van een bratwurst.

Rossmann app

De Rossmann is een drogist die je door heel Duitsland kunt vinden. Nu is dat misschien niet zo bijzonder; de prijzen van de drogist liggen overduidelijk lager dan die in Nederland. Op shampoo, deodorant, gel en alle andere verzorgingsproducten (en voor de vrouwen make-up) ben je voor hetzelfde product veel goedkoper uit. Mijn voorraadkast met wasmiddel en douchegel; komt allemaal uit Duitsland :-). Om nog maar te zwijgen over zonnebrandcrème; dat scheelt op de bekende merken zomaar 10-12 euro per fles!

Mocht je ook naar Duitsland gaan om je drogisterijartikelen in te slaan, dan kan het downloaden van de Rossmann app voor nog meer voordeel zorgen. Je kunt de applicatie gewoon downloaden in Nederland, al is de taal natuurlijk wel Duits. Je kunt bij het starten van de app ervoor kiezen om in te loggen met een account, maar hem ook als gast gebruiken.

Als eerst krijg je een korte uitleg over de app. Vervolgens verschijnt een scherm met alle kortingsbonnen die er zijn voor de drogist. Door op een bon te tikken krijg je meer informatie, en vanuit het scherm kun je de coupon voor korting activeren. Daarbij kun je bijvoorbeeld een 10% kortingsbon combineren met een bon voor 50 eurocent korting op tandpasta.

Rossmann app

Als je meerdere kortingsbonnen hebt geactiveerd, wordt er een QR-code gemaakt die je laat scannen bij de kassa. Alle voordeeltjes worden vervolgens meegenomen. Erg handig! Tevens vind je in de Rossmann app verschillende acties en kun je met een eigen profiel persoonlijke aanbiedingen krijgen. Je kunt de Rossmann app gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Rossmann - Coupons & Angebote
Rossmann - Coupons & Angebote
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel