Selfie Light: ook in donkere omgevingen een perfecte selfie

Het maken van selfies is tegenwoordig net zo normaal als het maken van een ‘gewone’ foto. Hoewel sommige smartphones een flitser aan de voorzijde hebben, kunnen degenen zonder front-flitser de app Selfie Light installeren waarmee je in een donkere omgeving ook een goede selfie kunt maken.

Selfie Light

Verschillende smartphones, zoals de Wiko Fever en de Honor 7, hebben bij de front-camera een flitser. Mocht je een smartphone hebben zonder een flitser aan de voorzijde, dan kan je de applicatie Selfie Light installeren. Deze app verlicht na het kiezen van de compositie, het scherm dermate dat je gezicht en de gezichten van je vrienden goed verlicht worden.

Selfie Light

Mocht je de kleurtemperatuur van je selfie willen wijzigen, dan kan je middels een in-app aankoop de warmte hiervan aanpassen. Na het maken van de selfie kan je ervoor kiezen om de foto op te slaan, of om een nieuwe te maken. Daarnaast zijn er nog verschillende andere opties in Selfie Light te vinden. Via onderstaande button kan je de applicatie downloaden uit de Play Store.

Selfie Light
Selfie Light
Ontwikkelaar: DreamON
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel