Teleport photo editor: vermakelijke app verandert de achtergrond bij je selfie

Teleport is een applicatie die in korte tijd erg populair is geworden. Met Teleport photo editor kun je de achtergrond bij een selfie vervangen door een eigen foto of bijvoorbeeld een tropisch eiland. En hoe staat een nieuwe haarkleur jou?

Teleport photo editor

De Teleport photo editor is geen fotobewerker waar je misschien als eerst aan denkt. Dus niet tools zoals bijsnijden, lagen, knippen, plakken en dergelijke; maar veel speelser.

Met Teleport kun je foto’s maken, bijvoorbeeld selfies, en hiervan de achtergrond aanpassen. In de app vind je al een groot aantal achtergronden zoals steden als Parijs en Moskou, maar ook een tropisch eiland, een landschap, onderwater, in het straatbeeld en nog veel meer. Ook kun je een eigen gemaakte foto als achtergrond instellen met deze app.

Wat ons opvalt is dat de applicatie erg goede resultaten neerzet. Zo lijkt de achtergrond in veel gevallen bijna echt en wordt het gezicht goed uitgesneden zonder lelijke randjes. Een andere mogelijkheid in Teleport is om je haarkleur aan te passen naar een van de vele beschikbare kleuren. Hoe staat bijvoorbeeld paars of blauw haar jou? Ook hierin weet Teleport photo editor vaak een juist beeld te schetsen. Je kunt hier eventueel een collage van maken.

De Teleport app is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button. Er zijn geen storende banners of in-app aankopen in de app te vinden.

Teleport - photo editor
Teleport - photo editor
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel