Skiinfo: complete ski-app vol informatie met sneeuwhoogtes en meer

Het skiseizoen is in volle gang. Met de Skiinfo app heb je de weersverwachtingen en sneeuwhoogtes binnen handbereik. Zo kun je dus snel zien of er al voldoende sneeuw is gevallen en bijvoorbeeld of je skipiste open is. De app heeft pas nog een volledig nieuw design gekregen. Het is overigens de meest gedownloade wintersport app.

Skiinfo app

Met de app Skiinfo heb je de info bij de hand die handig is voor onderweg en tijdens de wintersport vakantie. Zo kun je gemakkelijk opzoeken waar er sneeuw ligt en wat de conditie ervan is. Ook is het mogelijk om ‘snow alerts’ in te stellen. Je krijgt dan een notificatie als er verse sneeuw is gevallen in het door jou aangegeven skigebied. De app geeft informatie voor meer dan 2000 skigebieden in onder andere Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italië, België en Duitsland.

Sneeuwhoogtes en meer

Je kunt in de Skiinfo app gemakkelijk sneeuwhoogtes opzoeken. Niet alleen voor de Alpen of Pyreneeën maar ook bijvoorbeeld de Belgische Ardennen. Daarnaast vind je in de app sneeuwberichten met daarin de sneeuwkwaliteit en ski tips. Maar ook is het mogelijk webcam beelden te bekijken vanaf de skipistes, foto’s van gebieden te bekijken en foto’s toe te voegen. Verder bevat het ook nog piste plattegronden van wintersportgebieden en als extra toevoeging zijn er ook reviews te lezen van andere skiërs. Aan de hand van GPS kan naar skigebieden in je huidige omgeving gezocht worden.

Download

De Skiinfo app is een erg complete app voor iedereen die op wintersport gaat. De app kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store via onderstaande button. Lees ook ons uitgebreide artikel met de beste wintersport apps voor Android.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel