Stream: uitgebreid muziek luisteren via YouTube in handige app

Er zijn een aantal muziekdiensten die je op je Android telefoon of tablet kunt gebruiken, maar luister je graag naar muziek via YouTube dan moet je eens kijken naar Stream. Stream is speelt muziekvideo’s van YouTube terwijl je ook andere apps kunt gebruiken.

Streamen vanaf YouTube

Naast Spotify, Deezer of Play Music kun je ook gebruik maken van YouTube voor je dagelijkse portie muziek. Om je daarbij op weg te helpen is de app Stream een goed begin, in de app staan namelijk allerlei genres aan muziek. Door op een genre te tikken krijg je een playlist met verschillende artiesten uit het gekozen genre.

Stream app

Stream heeft ook een aantal hitlijsten in de app opgenomen waarbij wordt gekeken naar welke muziek uit een land populair is. Daarnaast kun je diverse “radiostations” afspelen die muziek uit een aantal genres combineert voor een bepaalde stemming. Met het maken van een account kun je zelf afspeellijsten samenstellen en bewaren.

Stream app muziek streamen vanaf YouTube

Wanneer je even naar een andere applicatie navigeert zal je merken dat de Stream-app gewoon blijft afspelen. De bijbehorende muziekvideo wordt nu in een kleiner venster getoond. Stream is een gratis app met in-app aankopen voor bijvoorbeeld het verwijderen van de advertenties.

Stream app muziek luisteren vanaf YouTube

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel