YouTube brengt sorteer-functie (eindelijk) naar Android

Op de website van YouTube is het sinds jaar en dag al mogelijk om video’s te sorteren op de gewenste volgorde. Denk hierbij aan het sorteren op beoordeling van de video, of verschillende andere aspecten. Eindelijk lijkt het moment te zijn aangebroken dat Google de functie toe gaat voegen aan de mobiele apps.

YouTube sorteren in app

In de code van de nieuwste YouTube-app zijn aanwijzingen opgedoken voor nieuwe functies voor de Android-app. Het gaat om een functionaliteit waarbij je bij een zoekopdracht de resultaten kunt sorteren. Op de (mobiele) website is het al langer mogelijk om deze te sorteren op beoordeling, relevantie en het aantal keren dat een video is bekeken. Helaas lijkt sorteren op uploaddatum niet naar de mobiele applicaties te komen.

YouTube filteren

In de YouTube-app wordt op dit moment alleen de mogelijkheid geboden om te filteren, maar niet om te sorteren. Wanneer de sorteer-functie naar Android komt, is niet bekend gemaakt. Hieronder zie je de code die is opgedoken in de app. Zit jij ook met smart te wachten op de sorteer-functie?

<string name=”by_rating_search”>Rating</string>
<string name=”by_relevance_search”>Relevance</string>
<string name=”by_view_count_search”>View count</string>

YouTube
YouTube
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel