YouTube voor Android krijgt vernieuwde Chromecast-wachtrij

YouTube heeft de vormgeving in de Android-app verder aangepast. Voor degenen die gebruik maken van een Google Chromecast is de interface vernieuwd. De YouTube-app is misschien wel de meest populaire applicatie om content te casten naar het grotere scherm.

YouTube Chromecast wachtrij

Gebruik je weleens de YouTube-app in combinatie met de Chromecast? Dan is er goed nieuws. De vormgeving is door Google aangepast en werkt nu nog prettiger. Niet langer meer een balk onder de video, maar een uitschuifbaar venster aan de onderkant van het beeldscherm.

Daar vind je een wachtrij, waaraan je natuurlijk ook nieuwe video’s kunt toevoegen. Je kunt ook video’s weer toevoegen en van de video’s in de wachtrij een nieuwe afspeellijst maken. Sinds kort is ook de functie ‘Autoplay‘ aanwezig in de app en die zien we ook in dit venster terug. Daar kan je ervoor kiezen om nadat een video is afgelopen, automatisch door te gaan naar de volgende video.

De update voor de YouTube app wordt via een server-side update uitgerold. Je hoeft dus geen update uit te voeren via de Google Play Store.

YouTube
YouTube
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel