Vimeo app update brengt ondersteuning voor offline video’s kijken

Videonetwerk Vimeo heeft haar Android applicatie een update gegeven waarmee gebruikers video’s offline kunnen bekijken. Vimeo richt zich op het delen van hoge kwaliteit video’s, documentaires en films.

Vimeo offline bekijken

Eerder dit jaar gaf Vimeo haar app al Chromecast ondersteuning waarmee video’s ook gemakkelijk in de woonkamer bekeken kunnen worden. Eind december 2015 kreeg de app ook al een nodige make-over met een frisse vormgeving. Nu voegen de ontwikkelaars van de Vimeo-app offline video kijken toe.

In de Vimeo app wordt bij het kijken van een video een nieuw icoontje getoond in de video-overlay. Naast het icoontje voor “bekijk later” en het delen staat een pijl dat naar beneden wijst, klik hier op en het downloaden start automatisch. Voor deze functie is het niet nodig om een account te hebben bij het video-platform.

Vimeo 2.2 offline opslaan

Video’s waarvan je hebt aangegeven deze op een later moment te willen kijken worden nu ook opgedeeld in twee categorieën. Bij available offline zie je welke video’s je meteen kunt kijken en “Watch later” laat zien welke video’s gestreamd worden.

Vimeo 2.2 offline video's

De Vimeo app update met versienummer 2.2 is vanaf nu beschikbaar in de Google Play Store. Via de onderstaande knop kun je de app meteen downloaden.

Vimeo
Vimeo
Ontwikkelaar: Vimeo.com, Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel