Vimeo 2.0: compleet vernieuwde video-app uitgebracht voor Android

In de Google Play Store is de nieuwste versie van de Vimeo app uitgebracht. Vimeo 2.0 voor Android brengt een volledig vernieuwde, frisse vormgeving en een reeks nieuwe functies. De beste eigenschappen uit de Vimeo website zijn gebruikt om de Android-app naar een hoger niveau te tillen. Ook is Vimeo 2.0 volledig compatibel met Android 6.0 Marshmallow.

Vimeo 2.0 app

Vimeo heeft haar Android-app een grote beurt gegeven. De update naar versie 2.0 brengt een frisse nieuwe interface naar de video-app. De interface van de Vimeo-app is onderverdeeld in vijf tabbladen. Dankzij het verken-tabblad kan je filmpjes vinden binnen verschillende categorieën.

Bij het uploaden van een nieuw filmpje naar Vimeo krijg je vanaf nu meer mogelijkheden. In Vimeo 2.0 kan je precies aangeven met wie je je filmpje wilt delen; wil je dat met de rest van de wereld? Of alleen met jezelf? Als je liever je filmpje met een geselecteerd aantal personen wilt delen dan is dat ook geen probleem. Ook zullen filmpjes in HD worden getoond op het scherm van je smartphone of tablet.

Vimeo geeft aan dat de update voor de Android-app naar versie 2.0 slechts het begin is. Er zitten nog meer mooie, spannende dingen in de pijplijn volgens de ontwikkelaars. Vimeo 2.0 voor Android kan via onderstaande button gratis gedownload worden uit de Google Play Store.

Vimeo
Vimeo
Ontwikkelaar: Vimeo.com, Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel