Adobe Premiere Clip uitgebracht: een gratis video-editor voor Android

Adobe, bekend van grote titels als Photoshop en Acrobat Reader, heeft een nieuwe applicatie uitgebracht in de Google Play Store. De app ‘Adobe Premiere Clip’ is een uitgebreide videobewerker voor Android en is gratis te gebruiken. Je kunt op een snelle manier je video’s samenstellen en eventueel ook direct delen.

Adobe Premiere Clip

Adobe heeft een videobewerkings-app uitgebracht voor Android. Vanaf nu kan je op een gemakkelijke manier video’s bewerken op je smartphone. De app Adobe Premiere Clip kan je op een snelle en leuke manier video’s in elkaar zetten en deze direct delen met de rest van de wereld. Automatisch kan je een video automatisch synchroon laten lopen met de ritme van de muziek, maar je kunt nog meer aanpassingen doen aan je filmpjes.

Adobe Premiere Clip is eerder al uitgebracht voor Apple iOS en is nu dus ook voor Android beschikbaar. Met de automatische modus kan je bepaalde elementen aanpassen zoals het tempo en de soundtrack. In de vrije modus kan je de volgorde van beelden bepalen, maar ook effecten toevoegen en nog vele andere bewerkingen toepassen.

De applicatie is gratis beschikbaar in de Google Play Store. Downloaden kan via onderstaande button.

Adobe Premiere Clip
Adobe Premiere Clip
Ontwikkelaar: Adobe
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel