Adobe Lightroom mobile uitgebracht voor Android

Adobe is een belangrijke speler als het gaat om fotobewerkingssoftware, eerder bracht Adobe al Photoshop uit voor Android. Vanaf vandaag mogen we ook Lightroom toevoegen aan het lijstje.

Met Lightroom mobile kun je heel gemakkelijk foto’s aanpassen, of het nu gaat om foto’s gemaakt met je smartphone of RAW foto’s met je spiegelreflexcamera, je kunt ze allemaal bewerken. Naast het aanpassen van bijvoorbeeld belichting of schaduwen kun je ook delen van de foto uitlichten. screen-lightroomWel is het zo dat je voor het geavanceerde bewerken een computer nodig hebt, handig is daarbij dat je foto’s kunt synchroniseren tussen apparaten.

Desalniettemin kun je met Lightroom mobile eenvoudig foto’s bewerken en bewaren, thuis of onderweg. Wel is het zo dat Lightroom mobile niet gratis is, je kunt Lightroom mobile 30 dagen gratis uitproberen. Na 30 dagen dien je een abonnement te nemen op Adobe’s Creative Cloud. Het goedkoopste abonnement waarmee je gebruik kunt maken van Lightroom (zowel mobiel als desktop) kost ongeveer 12 euro per maand.

Adobe Lightroom: Foto-editor
Adobe Lightroom: Foto-editor
Ontwikkelaar: Adobe
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel