Videoder: geavanceerde YouTube-downloader voor Android

Zo af en toe wil je wel eens een video van YouTube kunnen downloaden, zodat je deze later kunt terugkijken of luisteren. Videoder is een handige applicatie om video’s te downloaden van YouTube. Ook het downloaden van muziek is geen probleem met Videoder. Een handig voordeel is dat ook qua vormgeving de applicatie er erg goed uitziet met Material Design.

Videoder app

Videoder is een overzichtelijke applicatie waarmee je makkelijk muziek en video’s kunt downloaden met je Android smartphone. Met de zoekfunctie kun je je favoriete artiest of nummer opzoeken. Natuurlijk kan je ook andere filmpjes van YouTube opslaan. Vervolgens klik je op de video die je wilt downloaden.

Je hebt de keus om de video als MP3 of als video op te slaan. Wanneer je kiest voor het opslaan als video krijg je de keuzes uit downloaden in verschillende resoluties, te weten: 1080P, 720P, 480P, 270P en 144P. In de instellingen kun je onder andere de download-map wijzigen en andere thema’s kiezen.

Downloaden

Videoder is niet te downloaden in de Google Play Store. Je kunt de applicatie gratis downloaden op de website van Videoder.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel