Netflix on the Go: vanaf nu offline films en series kijken

De streamingdienst Netflix heeft zojuist bekend gemaakt dat de offline-ondersteuning vanaf nu beschikbaar komt in de Netflix app. Hiermee wordt het mogelijk om zonder actieve internetverbinding te genieten van je films en series. Al vaker kwamen er geruchten over offline-ondersteuning naar buiten.

Netflix offline gebruiken

Netflix kan vanaf nu offline gebruikt worden. Het platform heeft aangekondigd dat de offline-ondersteuning nu naar iedereen uitgerold zal gaan worden. Een groot deel van het aanbod in Netflix kan gedownload worden om vervolgens te bekijken zonder internetverbinding. Wanneer deze mogelijkheid er is, wordt het download-icoontje getoond bij een film. Vervolgens kan je de desbetreffende film na het offline opslaan terugvinden in een apart venster.

Netflix offline

Bij het downloaden van een film of serie kan er gekozen worden om dit te doen in standaard, of hoge kwaliteit. De functie wordt door de dienst ‘Netflix on the Go’ genoemd. Je kunt de offline-functie gebruiken op tablet en smartphone, maar op dit moment nog niet op de desktop.

De update die de offline-functie bevat wordt vanaf vandaag uitgerold. Je kunt de applicatie downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Netflix
Netflix
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel